21.03.2018

Міжнародна науково-практична інтернет-конференція

Шановні молоді вчені!

Рада молодих вчених ДВНЗ ПДАБА у партнерстві із Науковим товариством студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Інституту економіки та менеджменту НУ “Львівська політехніка” запрошує вас взяти участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції молодих учених «Управління економічними процесами на макро- і мікрорівні: проблеми та перспективи вирішення», яка проходитиме в дистанційному форматі 24–25 квітня 2018 р.

ДЛЯ УЧАСТІ В КОНФЕРЕНЦІЇ НЕОБХІДНО:

До 13 квітня 2018 р. на сайті www.conf.inem.lviv.ua заповнити реєстраційну заявку на участь у конференції. Тези доповіді та сканований оригінал документа про оплату оргвнеску надсилати на електронну адресу оргкомітету conf-rmv-inem@ukr.net, вказавши в темі повідомлення “Тези: прізвище учасника”.

24-25 квітня 2018 р. на інтернет-форумі (www.inem.lviv.ua/forum) НТСА ІНЕМ учасники конференції обговорюватимуть порушені проблеми у сфері управління економічними процесами і відбуватиметься наукова дискусія про напрями їх подолання. Для цього необхідно попередньо зареєструватися на нашому форумі.
Серед переліку секцій є і дотичні з технічними напрямами спеціальностей, як тема сталого розвитку, що вписується в п’яту секцію.

Ознайомитися із детальною інформацією можна у інформаційних матеріалах

З повагою,
Голова ради молодих вчених,
К.т.н. Єлисєєва М.О.

?>
вверх