14.02.2018

Скільки балів потрібно, аби вступити на бюджет

Інформаційна система «Вступ.ОСВІТА.UA» пропонує майбутнім вступникам інформацію про середній бал сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання абітурієнтів, які вступили на навчання за кошти державного бюджету в 2017 році.

Зазначені дані дозволять абітурієнтам і їх батькам зважено оцінити шанси щодо вступу на бюджетну форму навчання до обраного вишу та відповідально підійти до обрання тестових предметів при реєстрації для участі у ЗНО.

Інформація доступна в системі «Вступ.ОСВІТА.UA» за кожною спеціальністю окремо та консолідовано по кожному навчальному закладу, що проводив прийом абітурієнтів на навчання за кошти державного бюджету на перший курс, для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти за денною та заочною формами навчання.

Також, на підставі даних інформаційної системи складено рейтинг закладів вищої освіти за показником середнього бала ЗНО абітурієнтів, яких зараховано на навчання за кошти державного бюджету.

Окрім того, системою пропонується інформація про мінімальний середній бал сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання серед всіх осіб, які зараховані на навчання на бакалаврські спеціальності за кошти державного бюджету та вступали до навчального закладу на підставі атестата про повну загальну середню освіту (11 клас).

У рейтингу використані дані 2017 року, що отримані інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» з Єдиної державної бази з питань освіти за договором з ДП «Інфоресурс».

До рейтингу не включені вищі військові навчальні заклади (вищі навчальні заклади із специфічними умовами навчання) та військові навчальні підрозділи вищих навчальних закладів через відсутність відповідних даних у ЄДЕБО.

?>
вверх