08.11.2017

Українська мова та література. Підготовка до ЗНО

«Prometheus»– це український громадський проект масових відкритих онлайн-курсів. Мета проекту – безкоштовно надати найкращі навчальні можливості кожному громадянину України.
ПРО ЦЕЙ КУРС
Курс «Українська мова та література. Підготовка до ЗНО» покликаний допомогти всім охочим вступникам поглибити та закріпити набуті знання із шкільного курсу української мови та літератури.

Цей курс розрахований не на вивчення української мови та літератури як такої, а на допомогу вам саме у підготовці до ЗНО. Він містить необхідні для підготовки відомості, теми та матеріали.

Особливо цікавим цей курс стане тим, хто не має змоги одержати якісну підготовку та кваліфіковану консультацію через складну ситуацію, яка склалася на теренах нашої держави – мешканцям тимчасово окупованої території Криму та окремих районів Донецької та Луганської областей.

Також курс стане у пригоді учням 7-10 класів, які опановують сучасну програму з української мови та літератури, викладачам для використання у «змішаному форматі» під час занять, батькам, які бажають разом із дітьми поновити знання, всім охочим до українського слова та української культури.

Курс розбито на теми. Кожна тема містить блоки або підтеми, які відповідають програмі ЗНО та засновані на досвіді попередніх років. До вашої уваги відеолекції до кожної підтеми, презентації та конспекти. Їх розміщено під відео. Матеріали доступні для завантаження та перегляду у будь-який зручний для вас час, що значно спростить підготовку та дозволить ще раз переглянути потрібне безпосередньо перед тестуванням.

Перед початком навчання на курсі радимо уважно ознайомитись з розділом «Як користуватися цим курсом», який допоможе спланувати навчальний процес, спростить користування наявними матеріалами. Цей розділ містить докладну інструкцію для якісної підготовки до ЗНО з української мови та літератури.

Ми пропонуємо вам зануритись у світ українського слова за допомогою наочного ілюстрування додатковими відеоматеріалами та аудіозаписами пісень та творів, які було покладено на музику або використано для написання музичних творів, п’єс, опер, балетів тощо.

ДЛЯ КОГО ЦЕЙ КУРС?
Курс розрахований на вступників до ВНЗ України, зокрема – з Донецької та Луганської областей, з АР Крим, на викладачів загальноосвітніх навчальних закладів, батьків та на всіх , хто цікавиться багатим світом українського слова.

ВИМОГИ ДО СЛУХАЧІВ
Базовий рівень знань з української мови та літератури.

Курс безкоштовний?
Курс є повністю безкоштовним. Викладач може рекомендувати навчальну літературу, щоб Ви могли глибше вивчити ту чи іншу тему, але доступних у межах курсу матеріалів буде достатньо для успішного його закінчення. Все що Вам знадобиться,– доступ до мережі інтернет на швидкості, достатній для перегляду відеолекцій.

У який час будуть проходити заняття?
Відеолекції, завдання, форум доступні в будь-який час.

детальніше за посиланням

?>
вверх